zaterdag 14 juni 2014

Nieuwe Collectie Lisateamo Jewels met Swarovski

Beste Lezers,

Lange tijd geleden dat wij een bericht hebben gepost. Maar dat heeft een hele goede reden. Wij zijn druk bezig geweest met het ontwerpen van sieraden voor ons merk Lisateamo Jewels. Het is gelukt! Prachtige kleurtjes hebben we gebruikt voor 2014.

Lisateamo Jewels Armbanden
Onze collectie bestaat uit armbanden in 11 verschillende kleuren. Deze armbanden hebben een sterk elastisch koort en zijn voorzien van prachtige swarovski crystallen van 6mm. Daarbij is er een leuk detail toegevoegd midden in de armband. Namelijk een sterling zilveren kraal. De armbanden zijn met liefde gemaakt en ieder uniek. De armbanden zijn met de hand gemaakt en hebben een prijs van €29,95. Een leuke prijs voor een unieke armband met Swarovski crystal.

Lisateamo Jewels Kettingen
De prachtige kettingen zijn we zelf verliefd op geworden. Ze zijn werkelijk prachtig geworden en voorzien van een 80cm lange sterling zilveren ketting. Aan deze ketting hangt een prachtige Swarovski Crystal van 33mm. Daarbij zijn er leuke details toegevoegd zoals de verzilverde bedel met daarin swarovski crystallen verwerkt. Om de ketting af te maken is er een kraal van swarovski elementen aan toegevoegd in een bijpassende kleur.
Deze ketting met swarovski en sterling zilver, heeft een betaalbare prijs van €59,95

Uiteindelijk krijg je prachtige sieraden waar liefde in is gestoken en met zorg is gemaakt. Deze sieraden zijn erg kwaliteitvol. We maken gebruik van de beste producten. De prijzen zijn gangbaar en voor wat je terug krijgt erg leuk.

Te koop bij www.lisateamo.nl













Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Search Machine

Custom Search

Search results