maandag 20 januari 2014

SALE, LISATEAMO JEWELS EN LADIES NIGHT PATHE ARNHEM

Beste Lezers van Lisateamo.nl,

Sale bij Lisateamo

Yeah, er is weer SALE bij Lisateamo handgemaakte sieraden en handgemaakte zeep.
Koop nu je favoriete sieraden in met wel 20% tot 50% korting. Neem een kijkje op onze website en wie weet zie jij je favoriete ketting die al erg lang wil hebben voor een super leuke prijs. Wij bieden sieraden aan die met de hand zijn gemaakt. Een super kwaliteit dus voor een klein prijsje. Wie wil dat nou niet?


Lisateamo Jewels

Wij gaan verder met ons merk Lisateamo Jewels. In Oktober was de kick off van ons merk Lisateamo Jewels en wij kregen veel leuke reacties. Nu zijn we extra gemotiveerd om een nieuwe collectie handgemaakte sieraden te maken met swarovski crystals.
Deze sieraden worden met zorg gemaakt en er zijn swarovski elementen in verwerkt. 

Een prachtige prijs betaal je voor onze sieraden van ons eigen merk. Je krijgt er namelijk een geweldige handgemaakt uniek sieraad voor met echte swarovski crystals.

Ladies Night Pathe in Arnhem

Jawel ook 29 Januari is er weer Ladies Night in het Rembrandt Theater waar de leuke Nederlandstalige film de Toscaanse bruiloft draait. Deze film is nog niet in première maar jij kan deze film al eerder zien! Niet alleen deze leuke film te zien maar ook wij zijn aanwezig met onze handgemaakte zeepjes met onze kraam. Kom dat zien en neem een bezoekje aan ons en wie weet zie jij wel een leuk zeepje om mee te nemen.





2 opmerkingen:

Search Machine

Custom Search

Search results